Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στις Σέρρες πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε Σερρών σήμερα στις 10.30 με κατοίκους και μέλη του παραρτήματος του σωματείου από το Φλάμπουρο Σερρών που διαμαρτύρονται για υπερβολικά υψηλούς λογαριασμούς που τους χρέωσαν για το ρεύμα σε όλο το χωριό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σερρών Γιώργος Φιλιούσης είπε πως “είναι αδύνατον οι άνθρωποι αυτοί να εξοφλήσουν του υπέρογκους λογαριασμούς, διότι είναι χαμηλοσυνταξιούχοι και το ποσό του λογαριασμού ξεπερνά κατά πολύ και τη σύνταξή τους”.

Ο κ. Φιλιούσης ενδεικτικά ανέφερε πως ήρθε λογαριασμός 814 ευρώ σε συνταξιούχο των 600 ευρώ, επίσης σε κατάκοιτη γυναίκα που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ ήρθε λογαριασμός 998 ευρώ, ενώ σε άλλο συνάδελφό τους συνταξιούχο, που πλήρωνε περίπου 150 ευρώ του ήρθε λογαριασμός 598 και παίρνει σύνταξη 650 ευρώ.
Σε απόγνωση οι συνταξιούχοι από το Φλάμπουρο, μαζί με συναδέλφους τους από το Σωματείο θα ζητήσουν όπως είπε ο κ. Φιλιούσης από τον Δ/ντη της ΔΕΔΗΕ Σερρών να γίνει μια ρύθμιση και να μην υπάρξει διακοπή ρεύματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Στα 1.787 τα κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολ...