Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Αυξημένη κατά 2 ευρώ το κιλό, σε σχέση με πέρυσι, διαμορφώθηκε η τιμή του τσουρεκιού στους φούρνους της πόλης των Σερρών.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Σερρών «Η Εθνική Ένωσις» Γιώργο Παπαδόπουλο η αύξηση της τιμής οφείλεται στην αύξηση της τιμή των αλεύρων και των μπαχαρικών. Ενδεικτικά η τιμή στο μαχλέπι, το μπαχαρικό που προσφέρει το χαρακτηριστικό άρωμα στο τσουρέκι, αυξήθηκε κατά 20-25%.

«Η κίνηση στην αγορά του τσουρεκιού κορυφώνεται τις τελευταίες μέρες της Μ. Εβδομάδας. Η τιμή του τσουρεκιού είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι και κυμαίνεται γύρω στα 9 με 12 ευρώ το κιλό, σε σχέση με τα 7 με 10 ευρώ που ήταν πέρυσι» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Παπαδόπουλος.

Στους φούρνους της πόλης οι καταναλωτές μπορούν να βρουν από το παραδοσιακό τσουρέκι, μέχρι τσουρέκι με γέμιση σοκολάτας ή μαρμελάδας ή επικάλυψη.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της αγοράς ψωμιού, οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν το Μ. Σάββατο ψωμί για 3 μέρες.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 393 επισκέπτες