Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Τα κάλαντα του Λαζάρου ακούστηκαν το Σάββατο στο κέντρο της πόλης των Σερρών, τραγουδισμένα από τις «Λαζαρίνες» της Θρακικής Εστίας.

Οι μικρές «Λαζαρίνες» αναβίωσαν το έθιμο λέγοντας τα θρακιώτικα κάλαντα του Λαζάρου στο σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας, Θεολόγο και στη συνέχεια στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Η Θρακική εστία Νομού Σερρών πραγματοποίησε το μεσημέρι πασχαλινό μπαζάρ με χειροποίητα είδη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

«Τα παιδιά μας με μεγάλο ζήλο και χαρά συμμετείχαν αναβιώνοντας το έθιμο. Τα ευχαριστώ όπως ευχαριστώ και τους γονείς τους που συμβάλουν στην διάδοση της παράδοσης στέλνοντας τα παιδιά τους στον σύλλογο. Ευχαριστώ όλους όσοι μας επισκέφτηκαν στο μπαζάρ και μας στήριξαν οικονομικά, τα ΜΜΕ που είναι κοντά μας, τα μέλη του Δ.Σ για την προετοιμασία και υλοποίηση και αυτής της εκδήλωσης και τον βουλευτή κ. Χατζηβασιλείου που μας τίμησε με την παρουσία του αλλά και για την στήριξη του σε κάθε μας προσπάθεια», είπε η πρόεδρος της Θρακικής Εστίας, Ανθούλα Ευσταθοπούλου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 580 επισκέπτες