Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Aπό τις 08:30 το πρωί έως και 14:30 το μεσημέρι, από Δευτέρα έως και Παρασκευή διαμορφώνεται το πρόγραμμα διενέργειας των δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία του Δήμου Σερρών και των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ, στην είσοδο του ΠΕΔΥ Σερρών (στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου Σερρών).

Μόνο σε εμβολιασμένους έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος
Έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 γίνεται ΜΟΝΟ στους εμβολιασμένους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία “Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορoνοϊού COVID-19” ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες , και απαιτεί το διάστημα 3 ή 4 ωρών από τη διενέργεια του test. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 465 επισκέπτες