Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Ογδόντα ένα χρόνια από τη μάχη των οχυρών και ξύπνησαν οι μνήμες το πρωί της Κυριακής κατά την πραγματοποίηση εκδήλωσης τιμής αυτών που υπερασπίστηκαν και θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλή και τη Βουλή η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή.

Την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες τέλεσε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές του τόπου, προσκλητήριο νεκρών και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, οι βουλευτές Σερρών: ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης, ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, Ελληνικής Λύσης, Κώστας Μπούμπας, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο διοικητής του 10ου Συντάγματος Χρήστος Σγουρομάλλης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και εκπρόσωποι σωματείων.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 494 επισκέπτες