Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Η ανιούσα πορεία που σημειώνει ο ημερήσιος αριθμός μολύνσεων covid 19 τις τελευταίες ημέρες στην Π.Ε Σερρών, δεν αντικατοπτρίζεται σε νοσηλείες στο Νοσοκομείο Σερρών σύμφωνα με τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Δημήτρη Μπαλαξή που μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.

Ο κ. Μπαλαξής εξήγησε πως όντως σημειώνεται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι νοσήσαντες – λόγω του εμβολίου – δε χρίζουν νοσηλείας.

Σήμερα στο Νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς με covid19 σε απλές κλίνες. Οι ασθενείς που απαιτείται να διασωληνωθούν διακομίζονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων, αφού στη ΜΕΘ Σερρών νοσηλεύονται μόνο ασθενείς εκτός covid19.

“Ο υψηλός αριθμός των θανάτων στην Π.Ε Σερρών (710 συμπολίτες μας) από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα θα μπορούσε να ήταν σαφώς μικρότερος εάν γινόταν περισσότεροι εμβολιασμοί”, είπε ο κ. Μπαλαξής , σημειώνοντας πως καθημερινά στο Νοσοκομείο γίνονται 100 περίπου εμβολιασμοί και των τριών δόσεων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 477 επισκέπτες