Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Η ανιούσα πορεία που σημειώνει ο ημερήσιος αριθμός μολύνσεων covid 19 τις τελευταίες ημέρες στην Π.Ε Σερρών, δεν αντικατοπτρίζεται σε νοσηλείες στο Νοσοκομείο Σερρών σύμφωνα με τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Δημήτρη Μπαλαξή που μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.

Ο κ. Μπαλαξής εξήγησε πως όντως σημειώνεται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι νοσήσαντες – λόγω του εμβολίου – δε χρίζουν νοσηλείας.

Σήμερα στο Νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς με covid19 σε απλές κλίνες. Οι ασθενείς που απαιτείται να διασωληνωθούν διακομίζονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων, αφού στη ΜΕΘ Σερρών νοσηλεύονται μόνο ασθενείς εκτός covid19.

“Ο υψηλός αριθμός των θανάτων στην Π.Ε Σερρών (710 συμπολίτες μας) από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα θα μπορούσε να ήταν σαφώς μικρότερος εάν γινόταν περισσότεροι εμβολιασμοί”, είπε ο κ. Μπαλαξής , σημειώνοντας πως καθημερινά στο Νοσοκομείο γίνονται 100 περίπου εμβολιασμοί και των τριών δόσεων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 305 επισκέπτες