Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης επισκέπτεται σήμερα τις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών όπου μεταφέρονται πρόσφυγες προερχόμενοι από την Ουκρανία οι οποίοι αιτούνται φιλοξενίας και τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα που αποτελεί την βασική πύλη εισόδου των Ουκρανών προσφύγων στη χώρα μας.

Ο κ. Ζαούτης επισκέφθηκε τη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων στις Σέρρες και στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Σερρών. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών είπε ότι ο σκοπός της επίσκεψής του είναι ο συντονισμός όλων των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας των Ουκρανών προσφύγων και να ληφθούν πρόσθετα μέτρα Δημόσιας Υγείας εάν χρειασθεί.
Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του ο Η Δομή Φιλοξενίας στην περιοχή “Κλειδί” Σιντικής και ο Συνοριακός Σταθμός στον Προμαχώνα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 584 επισκέπτες