Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης, 1 Μαρτίου 2022 , το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση , που πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Σπύρου Μισιρλή, παρέστησαν ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου, Χαράλαμπος Τσιλιακούδης, ο Γ’ Αντιπρόεδρος, Ευστράτιος Πανταζής, ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Πασχαλίδης και ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος και νυν Μέλος του Σωματείου, Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Δήμαρχο Σερρών τα θέματα που τους απασχολούν και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

«Με χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αυτού του ιστορικού και τόσο σημαντικού Σωματείου, το οποίο άλλωστε αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικότητας του τόπου μας σήμερα. Εμείς, ως Δήμος Σερρών έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια το πόσο κοντά στεκόμαστε στους ανθρώπους της αγοράς, το πόσο βάζουμε πλάτη στα προβλήματα που τους ταλανίζουν και είμαι σίγουρος ότι το καλό μεταξύ μας κλίμα θα συνεχιστεί και με τη νέα Διοίκηση του Σωματείου», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών. «Οι πολίτες θέλουν μία πόλη με χρώμα, με ζωντάνια, θέλουν και αξιώνουν από εμάς μία ανθρώπινη πόλη και πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από σωστό συντονισμό και συνεργασία θα μπορέσουμε όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε συνολικά τον τόπο μας», προσέθεσε ο κ. Χρυσάφης.

Από τη δική του πλευρά , ο νέος Πρόεδρος του Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών, Χαράλαμπος Τσιλιακούδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σερρών για την άψογη συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ως κλάδος έχουν συμμαχήσει με τον Δήμο Σερρών για την επίλυση των κοινών προβλημάτων.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 433 επισκέπτες