Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Στα «λευκά» έντυσε η «Μπιάνκα» ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Π.Ε. Σερρών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακoυ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει προβλήματα.

Αντιπεριφέρεια Σερρών και τμήματα της πολιτικής προστασίας των Δήμων ήταν και παραμένουν σε ετοιμότητα. Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Π.Ε. Σερρών Κώστα Αργυρίου, αποχιονιστικά μηχανήματα της Π.Ε. Σερρών την Κυριακή κατευθύνθηκαν προς Άνω Βροντού, Λαγκάδι, Κεφαλοχώρι, Χρυσοπηγή-Αετόπετρα και στον άξονα Ροδολίβους και Πρώτης.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, Θ. Βαδικόλιας, για μία περίπου ώρα κλειστό παρέμεινε το οδικό δίκτυο στο ύψος του Λαγκαδίου, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ μέχρι και το βράδυ στο Επαρχιακό Δίκτυο Χουμνικού – Σοχού η διέλευση των οχημάτων γινόταν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σήμερα εκχιονιστικά μηχανήματα τόσο της Αντιπεριφέρειας όσο και του Δήμου Σερρών μετέβησαν στην κοινότητα Άνω Βροντούς, καθώς όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρός της Τάσος Καλφόγλου το χιόνι φτάνει τα 30 με 50 εκατοστά.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 510 επισκέπτες