Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στα «λευκά» έντυσε η «Μπιάνκα» ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Π.Ε. Σερρών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακoυ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει προβλήματα.

Αντιπεριφέρεια Σερρών και τμήματα της πολιτικής προστασίας των Δήμων ήταν και παραμένουν σε ετοιμότητα. Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Π.Ε. Σερρών Κώστα Αργυρίου, αποχιονιστικά μηχανήματα της Π.Ε. Σερρών την Κυριακή κατευθύνθηκαν προς Άνω Βροντού, Λαγκάδι, Κεφαλοχώρι, Χρυσοπηγή-Αετόπετρα και στον άξονα Ροδολίβους και Πρώτης.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, Θ. Βαδικόλιας, για μία περίπου ώρα κλειστό παρέμεινε το οδικό δίκτυο στο ύψος του Λαγκαδίου, λόγω σφοδρής χιονόπτωσης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ μέχρι και το βράδυ στο Επαρχιακό Δίκτυο Χουμνικού – Σοχού η διέλευση των οχημάτων γινόταν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σήμερα εκχιονιστικά μηχανήματα τόσο της Αντιπεριφέρειας όσο και του Δήμου Σερρών μετέβησαν στην κοινότητα Άνω Βροντούς, καθώς όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρός της Τάσος Καλφόγλου το χιόνι φτάνει τα 30 με 50 εκατοστά.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 369 επισκέπτες