Περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της πόλης στις Σέρρες

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, αυτή τη φορά μέσα σε αυλή...

Στις Σέρρες τα κλασικά αυτοκίνητα του “Mycenaean - Minoan Rally”

Μία φάση του γνωστού “Mycenaean–Minoan Rally”...

Πρόταση του Δήμου Σερρών για νέο προπονητικό κολυμβητήριο στις Σέρρες

Η δημοτική αρχή, προσπαθώντας να δώσει λύση στα προβλήματα του υγρού στίβου προς όφελος των αθλητών και αθλητριών, αποφάσισε να υποβάλει πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, προϋπολογισμού 1.977.800 ευρώ.

Εξαντλήθηκαν και στην περιφερειακή ενότητα Σερρών τα δωρεάν self tests από τα φαρμακεία. Μέχρι και το Σάββατο μπορούσαν να προμηθευτούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από τα φαρμακεία, τα πέντε δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ.

Ελλείψεις παρατηρήθηκαν και στο Νομό Σερρών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών Σερρών Αναστάσιο Ρόντση, o οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση:

«Η εικόνα που έχω είναι όντως απολύτως οριακή. Πραγματικά εξαντλήθηκαν όλα τα self tests. Ό,τι υπήρχε στην αποθήκη, η οποία κάνει μεγάλο αγώνα για τη διανομή στα φαρμακεία, κυριολεκτικά εξαντλήθηκε. Η πλατφόρμα είναι ήδη κλειστή από τις 17:00 οπότε να μην προσέρχεται κόσμος, χωρίς λόγος στα διανυκτερεύοντα και εφημερεύοντα φαρμακεία σήμερα και αύριο. Η δωρεάν προμήθεια self test ίσχυε μέχρι σήμερα. Τα αυτοδιαγνωστικά τεστ είναι πέντε στον αριθμό για τις επόμενες δύο εβδομάδες, τρία για την πρώτη εβδομάδα και δύο για την επόμενη. Είναι σημαντικό μαθητές και εκπαιδευτικοί να κάνουν τον αυτοέλεγχο αφού αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των σχολείων» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κύριος Ρόντσης.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: