Αναβίωσε το έθιμο της πυροβασίας - Τα “Αναστενάρια” στην Αγία Ελένη Σερρών

Ένα ιδιότυπο και παμπάλαιο λατρευτικό έθιμο, που...

Δρομολογείται εγκατάσταση οικίσκου στον Προμαχώνα για την πάταξη του παραεμπορίου

Tην εγκατάσταση οικίσκου στον τελωνιακό σταθμό...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Αρνητική ήταν, όπως μαθαίνουμε, η απάντηση του Δήμου Σερρών στο αίτημα, που κατατέθηκε από τον ανάδοχο που λειτουργεί το Καρουζέλ και το Παγοδρόμιο στις πλατείες Κρονίου και Ελευθερίας αντίστοιχα, για μία επιπλέον εβδομάδα λειτουργίας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με τρόπο κατηγορηματικό ήταν αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο σεβόμενος απολύτως τα νέα υγειονομικά δεδομένα και την υπερμεταδοτικότητα που παρουσιάζει η μετάλλαξη Όμικρον. Επομένως, χθες Κυριακή (02/01/2022) ήταν η τελευταία ημέρα, που λειτούργησε κανονικά το Καρουζέλ και το Παγοδρόμιο και σήμερα Δευτέρα ακολουθεί η απεγκατάσταση των σχετικών κατασκευών από τον ανάδοχο.

Στον αντίποδα, τόσο η γειτονική Δράμα όσο και κάποιες άλλες περιοχές της χώρας αποφάσισαν τη συνέχιση των δικών τους γιορτινών εκδηλώσεων για μία ακόμη εβδομάδα παρά την πρόσφατη επιδείνωση των υγειονομικών δεδομένων, που δυστυχώς καταγράφεται σε όλη την επικράτεια τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, γίνεται γνωστό ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παραμείνει ο γιορτινός στολισμός και στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Σερρών για όσο πιο πολύ γίνεται.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 321 επισκέπτες