Αναβίωσε το έθιμο της πυροβασίας - Τα “Αναστενάρια” στην Αγία Ελένη Σερρών

Ένα ιδιότυπο και παμπάλαιο λατρευτικό έθιμο, που...

Δρομολογείται εγκατάσταση οικίσκου στον Προμαχώνα για την πάταξη του παραεμπορίου

Tην εγκατάσταση οικίσκου στον τελωνιακό σταθμό...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Την έντονη ανησυχία των επαγγελματιών αναψυχής και εστιατόρων εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων του Νομού Σωτήρης Κοτσαμπάς, σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν τα οποία ενδέχεται να ισχύσουν πριν από τις 3 Ιανουαρίου.

«Σπάνε τα τηλέφωνα για ακυρώσεις το βράδυ του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και οι επαγγελματίες είναι ανάστατοι» είπε ο κ. Κοτσαμπάς σημειώνοντας πως θα είναι μεγάλο πλήγμα εάν ισχύσουν νωρίτερα τα μέτρα, αφού το 3μερο της Πρωτοχρονιάς για τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής ισοδυναμεί με το 30% του ετήσιου τζίρου τους, το οποίο θα χαθεί.
Επανέλαβε πως ο κλάδος στήριξε την προσπάθεια για την ανάσχεση της πανδημίας με όλους τους τρόπους και ζήτησε μέτρα στήριξης , έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να μη χάσουν οι εργαζόμενοι το μεροκάματό τους.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 268 επισκέπτες