Στον εισαγγελέα οι θάνατοι ασθενών με COVID στο Νοσοκομείο Σερρών

Στον εισαγγελέα βρίσκεται η έρευνα των υποθέσεων γύρω από τους...

Έκκληση για αίμα από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Έκκληση για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών απεύθυνε σήμερα από την συχνότητα της ΕΡΤ Σερρών η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Κατερίνα Τσιούρα, καθώς λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που προκάλεσε η πανδημία -με την αύξηση των αναγκών σε αίμα σε συνδυασμό με...

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του μοναδικού υποψήφιου για τη θέση του προέδρου και των δέκα μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Σερρών στο οποίο προσήλθαν για να ψηφίσουν 256 δικηγόροι μέλη του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Καρίπογλου επανεκλέχτηκε πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών για τρίτη θητεία συγκεντρώνοντας 246 ψήφους (υπήρχαν 6 άκυρα και 4 λευκά ψηφοδέλτια).

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν σήμερα στις κάλπες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.  Ευχαριστώ ειδικά τους δικηγόρους Σερρών  που με εξέλεξαν Πρόεδρο  του δικηγορικού μας συλλόγου  για τρίτη θητεία. Η ευθύνη και η τιμή συνάμα είναι πολύ  μεγάλες. Θα προσπαθήσω , όπως έκανα πάντα , να μη διαψεύσω τις ελπίδες των συναδέλφων μου» είπε ο επανεκλεγέντας πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου.

Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών (και οι ψήφοι του κάθε μέλους)

Τσερκέζης Γεώργιος 170

Κεσσόπουλος Κωνσταντίνος 155

Στύλλας Γεώργιος 145

Γκόγκα Δέσποινα 144

Δάγκος Κωνσταντίνος 144

Λύκου Ευαγγελία 108

Αποστολίδου Αικατερίνη 100

Μίχος Γεώργιος 97

Κρέτση Χριστίνα 86

Καμπούρης Βασίλειος 68

Στις εκλογές συμμετείχαν και οι:

Τούσκα Ελένη 64

Κράϊας Μιχαήλ 57

Λεβεντόπουλος Γρηγόρης 55

Νούσκαλη Μαριάνθη 44

Αλεξανδρίδης Δημήτριος 20

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Υπό πίεση το Νοσοκομείο Σερρών Συνεχίζει να δέχεται πίεση με περιστατικά κορονοϊού το Νοσοκομείο Σερρών, καθώς σήμερα σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρη Μπαλαξή, 40 άτομ...