Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Εξακολουθεί να δέχεται πίεση το Νοσοκομείο Σερρών, με 85 ασθενείς με covid-19 να νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και 13 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Τις τελευταίες ώρες είχαμε ένα θάνατο ενός 65χρονου ανεμβολίαστου, ενώ η “μαύρη λίστα” θανάτου από κορονοϊό αγγίζει τους 600 περίπου νεκρούς από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα.Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Μπαλαξής, είπε πως εκτός από μια γιατρό παθολόγο που από την προηγούμενη εβδομάδα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της, προστέθηκε και ένας πνευμονολόγος και πέντε ειδικοί γιατροί από Κέντρα Υγείας.

Η ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Σερρών εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας (γίνονται πρωινά ιατρεία), με αποτέλεσμα ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας να μεταφέρονται σε όμορους νομούς, αφού με το υπάρχον ιατρικό προσωπικό -δύο γιατροί- δε μπορεί η κλινική να λειτουργήσει. Για την ουρολογική κλινική έχει γίνει προκήρυξη αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση, σύμφωνα με τον κ. Μπαλαξή, ο οποίος σημείωσε πως θα πρέπει να γίνουν πιο θελκτικά τα κίνητρα -κυρίως σε οικονομικό επίπεδο- για να υπάρξει ενδιαφέρον.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 269 επισκέπτες