Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σε στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 15:00 αλλά και συμβολική κινητοποίηση, την οποία αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους, προχώρησαν σήμερα (24/11) οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στις 11:00 οι Σερραίοι πράκτορες ΟΠΑΠ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Διοικητήριο και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα γραφεία των βουλευτών και τοπικών αρχών και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Αυτή ήταν η πρώτη προειδοποιητική κινητοποίηση των ιδιοκτητών Πρακτορείων ΟΠΑΠ λόγω και του αποκλεισμού πελατών με επίδειξη αρνητικού εργαστηριακού τεστ στα καταστήματα τους  κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση

«Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε για τα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από την Δευτέρα. Αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση με τα νέα μέτρα έχει αποκλείσει από τα καταστήματα μας τους πελάτες που έρχονται με εργαστηριακά τεστ» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού Σερρών Αλέξανδρος Αναστασιάδης τονίζοντας ότι αυτό φέρνει τους συναδέλφους του σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη λειτουργία των πρακτορείων τους αλλά και την οικονομική τους κατάσταση αφού όπως υπογράμμισε μετά από τους πέντε μήνες καραντίνας τον περασμένο χειμώνα κι άλλους δύο πρόπερσι έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση. «Δηλώνουμε αδυναμία στο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας» είπε ο κ. Αναστασιάδης που χαρακτήρισε άδικο το μέτρο του αποκλεισμού πελατών με επίδειξη αρνητικού εργαστηριακού τεστ και ευχαρίστησε την ΟΕΒΕΣΣ και τον πρόεδρο της για τη συμπαράσταση τους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς χαρακτήρισε δίκαιο τα αιτήματα των ιδιοκτητών πρακτορείων υπογραμμίζοντας ότι είναι υποχρέωση της Ομοσπονδίας να είναι στο πλευρό των επαγγελματιών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

 Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 394 επισκέπτες