Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου, Ασημάκη Χριστοδουλίδη γιορτάστηκε την Τετάρτη στις Σέρρες η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Ο εορτασμός περιλάμβανε την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, όπου αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών εκκλησιαστικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οργανισμών, απόστρατοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία, επισημαίνει η ΕΛΑΣ.  Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: