Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Υπέρ της διεξαγωγής των παρελάσεων τάχτηκε από τις Σέρρες όπου βρέθηκε την Τετάρτη, για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Α. Εξαδάκτυλος.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης εξέφρασε την άποψη πως η συζήτηση γύρω από τις παρελάσεις τροφοδοτεί την συνωμοσιολογία, διότι κάποιοι πιστεύουν πως ο ιός εφευρέθηκε να πληγεί το πατριωτικό και θρησκευτικό τους συναίσθημα. Για αυτό πρέπει να γίνουν οι παρελάσεις με τα ανάλογα μέτρα προστασίας.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να πλήξει το συναίσθημα αυτό των ανθρώπων, υποστήριξε ο κ. Εξαδάκτυλος, σπεύδοντας να καλέσει όλους να εμβολιαστούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Μιλώντας για τους συναδέλφους του στο Νοσοκομείο Σερρών επεσήμανε πως, τόσο η γιατροί όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό, ξεπέρασαν τα όρια τους στον μεγάλο αυτό αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελος Βάκαλος, σημείωσε πως έγινε μια ανασκόπηση της κατάστασης η οποία δεν είναι καλή και θα πρέπει να συμβάλουν όλοι να αυξηθούν τα ποσοστά των εμβολιασμένων. Επέστησε την προσοχή στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας καλώντας τους να εμβολιαστούν. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Δημήτρης Μπαλάξης, αλλά και η Διευθύντρια της ΜΕΘ, κυρία Χατζηπανταζή, εκφράζοντας την αναγκαιότητα να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολιασμένων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: