Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και στις Σέρρες το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις μνήμης. Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ι.Μ. Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παππά στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα:

«Με ευγνωμοσύνη και σεβασμό τιμούμε σήμερα τον Μακεδονικό Αγώνα, τον Παύλο Μελά και όλους τους ήρωες, που με τις θυσίες και το αίμα τους έσωσαν τη Μακεδονία μας γράφοντας μία από τις πιο ένδοξες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

Στη μεγάλη αυτή απελευθερωτική προσπάθεια, οι Σέρρες διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο και ανέδειξαν αληθινούς πατριώτες και ήρωες, όπως τον θρυλικό Καπετάν Μητρούση και τον γενναίο Καπετάν Δούκα.

Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες και φάρο, που οδηγεί τα βήματα μας μέσα από τα αιματοβαμμένα μονοπάτια της Μακεδονικής γης στο μέλλον.

Δικό μας χρέος είναι να διαφυλάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά των Μακεδονομάχων και κυρίως την κοινή εθνική συνείδηση.

Ζήτω η Μακεδονία, Ζήτω οι Μακεδονομάχοι! Αθάνατοι!»

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: