Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Χωρίς προβλήματα έως αυτή την ώρα το πέρασμα του καιρικού φαινομένου «Μπάλλος» από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Π.Ε παρουσία όλων των άμεσα εμπλεκομένων για την πρόληψη και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων. Το καμπανάκι – βάσει των μετεωρολογικών προγνώσεων- χτυπά κυρίως για το ανατολικό κομμάτι της Π.Ε Σερρών, με όλο τον μηχανισμό να είναι σε εγρήγορση.

Μιλώντας την Παρασκευή ο Αντιδήμαρχος Αμφίπολης και υπεύθυνος Π.Π Ιορδάνης Παπαδόπουλος τόνισε πως παρά τον μεγάλο όγκο νερού – η βροχή συνεχίζεται- δεν σημειώθηκαν μεγάλα προβλήματα. Επενέβη συνεργείο του Δήμου στην Πρώτη όταν από πέτρινη παλιά περίφραξη κύλισαν πέτρες στο δρόμο, ενώ κατολισθήσεις μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο δρόμο Μαυροθάλασσας – Αμφίπολης με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για 30 λεπτά, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά.

Δήμος Βισαλτίας: Καμία παρέμβαση δε χρειάσθηκε
Την προσοχή των οδηγών που θα διέλθουν τον επαρχιακό δρόμο Πατρίκι – Θερμά εφιστά ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Π.Π Δήμου Βισαλτίας Θοδωρής Βαδικόλιας μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών. Ο κ. Βαδικόλιας τόνισε πως δε χρειάσθηκε να γίνει καμία παρέμβαση έως αυτή την ώρα και πως όλος ο μηχανισμός του Δήμου είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Δήμος Εμμανουήλ Παππά: Χωρίς προβλήματα
Χωρίς προβλήματα και στον Δήμος Εμμανουήλ Παππά που δοκιμάσθηκε σκληρά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από πλημμύρες. Σήμερα δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα – έως αυτή τη στιγμή- ενώ σε πλήρη εγρήγορση είναι όλος ο μηχανισμός του Δήμου σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Φάνη Δεδούση.

Δήμος Σερρών: Συνεχής έλεγχος ρεμάτων
Συνεχής έλεγχος των ρεμάτων γίνεται στον Δήμο Σερρών σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μερετούδη ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών σημείωση πως ούτε στον ορεινό όγκο του Δήμου σημειώθηκαν προβλήματα.
Όλοι του ανέφεραν την άριστη συνεργασία μεταξύ της Π.Ε Σερρών με τους Δήμους και τις υπηρεσίες τους, καθώς και με όμορους δήμους σε θέματα που αφορούν αντιμετώπιση ακραίων καταστάσεων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: