Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά, να παίξουν μπάσκετ και να θαυμάσουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη είχαν οι μαθητές του Ειδικού σχολείου Σερρών. Τα παιδιά, με τις ιδιαίτερες ικανότητες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον «Δράκο του Ελληνικού μπάσκετ».

Ο  Παναγιώτης Γιαννάκης επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Παραμανίδη, του Ορφέα Νέου Σκοπού και του Δήμου Εμμανουήλ Παπά.

Ο Διευθυντής του Ειδικού σχολείου Σερρών, Κώστας  Λάσκαρης, ξενάγησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στις εγκαταστάσεις του σχολείου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να ασχοληθούν με πολλές και πλούσιες δραστηριότητες.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έγινε ένα με τα παιδιά, έπαιξε μπάσκετ μαζί τους δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ήθος του που τον συνόδευε πάντοτε στην γεμάτη τίτλους καριέρα του. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ. Τα παιδιά είναι εκπληκτικά. Χαίρομαι που το άθλημα που αγάπησα τα συντροφεύει και τους δίνει ευκαιρία να χαρούνε. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί παρακολουθώντας τα να παίζουν μπάσκετ μου δίνουν τόση δύναμη που δεν μπορεί να σου δώσει καμία δράση στη ζωή. Τα παιδιά αυτά έχουν δύναμη μέσα τους και απλά χρειάζονται λίγο συμπαράσταση και κατεύθυνση το πώς να βγάλουν τις ικανότητες που έχουν μέσα τους και να μας χαρίσουν ωραίες στιγμές», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ως παίκτης το 1987 και ως προπονητής το 2005, επισκέφθηκε στη συνέχεια το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών όπου μίλησε στους μαθητές, συμβουλεύοντας τους να ακολουθήσουν το όνειρο τους όπως έκανε κι αυτός ξεκινώντας από τη Νίκαια για να κατακτήσει με μια μπάλα όλο τον κόσμο.

Αντικείμενο λατρείας έγινε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και στο Νέο Σκοπό όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρη Νοτα, τη διοίκηση του Ορφέα Νέου Σκοπού, που με τον Βασίλη Παραμανίδη, ανοίγει μια νέα σελίδα στο σύλλογο, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς.

Ο «Δράκος» του Ελληνικού μπάσκετ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και έκανε προπόνηση τους αθλητές του Ορφέα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: