Ελεγχόμενη η κατάσταση με τους ασθενείς covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο...

Σέρρες: Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ακούστηκε στα σχολεία

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά...

«SERRES AGRIBUSINESS»: Ανοίγει τις πύλες του το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας

Με θέματα που αφορούν τον αγροτουρισμό, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) καθώς και την Αγροδιατροφή και τα τοπικά προϊόντα ανοίγει τις πύλες του, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», στο πρώην στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη», το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES...

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και παρά το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού διανύει τις καλοκαιρινές του διακοπές, σημαντικός ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων τόσο στην συγκέντρωση  που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, όσο και στην πορεία που ακολούθησε στην συνέχεια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Και αυτή τη φορά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από την covid -19, με ελληνικές σημαίες στα χέρια και στους ώμους και με πανό εξέφρασαν την αντίθεσή τους στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης: «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!», ενώ ακούστηκαν συνθήματα υπέρ της ορθοδοξίας και της Μακεδονίας.

Όπως και στις δύο προηγούμενες κινητοποιήσεις, το κάλεσμα συμμετοχής έγινε μέσω διαδικτύου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης: