Ελεγχόμενη η κατάσταση με τους ασθενείς covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο...

Σέρρες: Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ακούστηκε στα σχολεία

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά...

«SERRES AGRIBUSINESS»: Ανοίγει τις πύλες του το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας

Με θέματα που αφορούν τον αγροτουρισμό, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) καθώς και την Αγροδιατροφή και τα τοπικά προϊόντα ανοίγει τις πύλες του, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», στο πρώην στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη», το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES...

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το πρωί της Κυριακής τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του επιμελητηρίου Σερρών Χρήστο Μέγκλα, ένα σπουδαίο επιχειρηματία να πάνω από όλα ένα σπουδαίο άνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στα Α’ Κοιμητήρια Σέρρων, όπου η σορός του τέθηκε αρχικά για την οικογένεια κεκλεισμένων των θυρών και στη συνέχεια πέρασαν να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι αγαπημένοι του φίλοι.

Ήταν όλοι εκεί… Φίλοι… Συνεργάτες… Άνθρωποι που τον θαύμασαν για τους αγώνες και την διεκδικητικότητά του. Λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσε ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: