Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα...

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στις Σέρρες

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Παλάζη: Ιδιωτικά ΚΔΑΠ προσφέρουν Χρήματα & Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων

Δεύτερη χρονιά εγγραφών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ,με την κ.Παλάζη ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, να κάνει δηλώσεις για Ιδιωτικά ΚΔΑΠ των Σερρών πως προσφέρουν χρήματα & δώρο ασφάλιστρα Αυτοκινήτων για να πάρουν το voucher της εγγραφής των παιδιών.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στη χώρα μας, με ουρές αυτοκινήτων να σχηματίζονται σχεδόν καθημερινά στα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας, στο τελωνείο του Προμαχώνα από Βαλκάνιους τουρίστες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ertnews.gr, η επίσκεψη τους κοστίζει μάλιστα φθηνότερα, μετά την απόφαση της Πολιτείας να μπορούν να εισέλθουν στην Ελλάδα μόνο με ένα απλό rapid test.

Το πρωί του Σαββάτου 12/6/2021, η ουρά των αυτοκινήτων στην πλευρά της Βουλγαρίας έφτασε σε μήκος τα 5 χιλιόμετρα, με ατελείωτες ώρες αναμονής για τους οδηγούς.

Όπως τόνισε, άλλωστε, στην ΕΡΤ3, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τις επόμενες ημέρες θα χρειάζεται ένα απλό rapid test για τη διέλευση από τα σύνορα.

Με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται και επισπεύδονται ακόμη πιο πολύ οι διαδικασίες ελέγχου εγγράφων τουριστών από τις ελληνικές αρχές, μαζί με τα tests που γίνονται στο συνοριακό σημείο ελέγχου και διαρκούν πάνω από πέντε λεπτά.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3:

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 21 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 21 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 5 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 5 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...