Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στη χώρα μας, με ουρές αυτοκινήτων να σχηματίζονται σχεδόν καθημερινά στα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας, στο τελωνείο του Προμαχώνα από Βαλκάνιους τουρίστες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ertnews.gr, η επίσκεψη τους κοστίζει μάλιστα φθηνότερα, μετά την απόφαση της Πολιτείας να μπορούν να εισέλθουν στην Ελλάδα μόνο με ένα απλό rapid test.

Το πρωί του Σαββάτου 12/6/2021, η ουρά των αυτοκινήτων στην πλευρά της Βουλγαρίας έφτασε σε μήκος τα 5 χιλιόμετρα, με ατελείωτες ώρες αναμονής για τους οδηγούς.

Όπως τόνισε, άλλωστε, στην ΕΡΤ3, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τις επόμενες ημέρες θα χρειάζεται ένα απλό rapid test για τη διέλευση από τα σύνορα.

Με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται και επισπεύδονται ακόμη πιο πολύ οι διαδικασίες ελέγχου εγγράφων τουριστών από τις ελληνικές αρχές, μαζί με τα tests που γίνονται στο συνοριακό σημείο ελέγχου και διαρκούν πάνω από πέντε λεπτά.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 290 επισκέπτες