810 νέα κρούσματα στις Σέρρες την τελευταία εβδομάδα

Την τελευταία εβδομάδα αναφοράς από 19...

Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Με σημείο αιχμής την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα απευθύνουν οι Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Σερρών και του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ. Καλούν όλους τους Σερραίους εργαζόμενους να συμμετέχουν και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

«Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο, που εάν εφαρμοστεί θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία αλλά και στην κοινωνία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών Αλκης Απιδόπουλος.

«Μπροστά σε αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο – λαιμητόμο για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας έχουμε την υποχρέωση να αντιδράσουμε έτσι ώστε να μην κατατεθεί στη Βουλή, να μην ψηφιστεί κι αν ακόμη ψηφιστεί, να ανατραπεί» υποστήριξε από την πλευρά ο Πρόεδρος του Ν.Τ.Σερρών της ΑΔΕΥ Κώστας Στρίκας.

Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης: «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις!».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης: