Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Μια αρκετά καλά οργανωμένη ληστεία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παραασκευής προς Σάββατο στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα).

Άγνωστοι δράστες στάθμευσαν με ένα φορτηγάκι (το οποίο νωρίτερα φέρεται να είχε κλαπεί από τις Σέρρες) έξω από το υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Μασούτης" που λειτουργεί εκεί και έκαναν όπισθεν, σπάζοντας την τζαμαρία του. Εν συνεχεία, με τη βοήθεια ιμάντων, αφαίρεσαν από το σούπερ μάρκετ το μηχάνημα ΑΤΜ που διέθετε και, αφού το φόρτωσαν σε ένα αγροτικό όχημα με τη βοήθεια γερανού -που διέθετε το φορτηγάκι που χρησιμοποιήθηκε αρχικά-, αποχώρησαν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.

Το αγροτικό όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε ερημική περιοχή, ωστόσο το ΑΤΜ "είχε κάνει φτερά". Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που διέθετε, εικάζεται ότι -με βάση το γεγονός πως την Παρασκευή, ελάχιστες ώρες νωρίτερα, είχε γεμίσει με χρήματα- το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 30.000 €

 Πηγή: kavala-portal.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 483 επισκέπτες