«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετέλεσαν και αυτοί με την ψήφο τους ώστε το νεοσύστατο κόμμα ΜέΡΑ25, να μπει στη Ελληνική Βουλή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιάνη Βαρουφάκη που με ενέταξε στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 και μου έδωσε την ευκαιρία να προβάλω και να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας , στο σύντομο διάστημα της οποίας, κέρδισα γνώση, εμπειρία, ανθρώπους, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω διεξοδικά τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου και τις ανάγκες του τόπου μας για τα οποία δεν θα σταματήσω να μάχομαι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.

Ιδιαίτερα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εσάς που σε διάστημα δέκα ημέρων του προεκλογικού μου αγώνα δείξατε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τις θέσεις μου, στηρίξατε έναν καθαρό και τίμιο προεκλογικό αγώνα και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Πάνω από όλα ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου, που στάθηκαν ακούραστα δίπλα μου και φυσικά τη σύζυγό μου Ινγκά, που με στήριξε με υπομονή και αγάπη σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς τους Σερραίους υποψηφίους βουλευτές και που εξελέγησαν και θα εκπροσωπήσουν τον τόπο μας στα έδρανα της Βουλής. Τους εύχομαι καλή δύναμη!

Ειδικότερα τον ικανότατο φίλο Τάσο Χατζηβασιλείου που εξελέγη βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία και κατάφερε μέσα σε πολιτικά μεγαθήρια να ξεχωρίσει. Τον εντιμότατο φίλο Λευτέρη Αβραμάκη που εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος περίμενε υπομονετικά τέσσερα χρόνια και αρθρογραφούσε καθημερινά, τελικά κατάφερε να σπάσει το κομματικό κατεστημένο και κατάφερε να εκλεγεί.

Η επόμενη μέρα βρήκε το ΜέΡΑ25 στη Ελληνική Βουλή. Μπορεί το ποσοστό του να είναι μικρό, αλλά αρκετά μεγάλο για να αλλάξει πολλά. Προχωράμε!" - Αυτή Η Φωνή Είναι Στη Βουλή!

Σας ευχαριστώ θερμά

Φιλικά

Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Κωστής)

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 370 επισκέπτες