«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Συμπολίτες/σσες των Σερρών, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 3800 Σερραίοι και Σερραίες με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, καθαρό, με σθένος και αξιοπρέπεια.

Η εμπιστοσύνη σας μου δίνει δύναμη και θα είμαι παρών για να δικαιώσουμε τα οράματα της Σερραϊκής κοινωνίας. Θα συνεχίσω την ενεργό δράση μαζί με καθέναν από σας όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια με ανιδιοτέλεια μέσα από τις συλλογικότητες, με κέντρο τον άνθρωπο και τις αξίες της δημοκρατίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Θα προσπαθήσω με την παρουσία μου στα κοινά να συνεισφέρω τα μέγιστα για την ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο του τόπου μας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα « Η λαϊκή ετυμηγορία είναι για μας απόλυτα σεβαστή». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη που διατηρεί τη δυναμική του ακέραια από το 2010 μέχρι και σήμερα. Με ποσοστό 31,53% αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των κεντροαριστερών και προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει μια χώρα με υγιή δημοσιονομικά, με ρυθμισμένο το χρέος της, με ασφαλές αποθεματικό, με βιώσιμο ασφαλιστικό, με ανασυγκροτημένο κοινωνικό κράτος και με αναβαθμισμένο διεθνές κύρος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου σ’ αυτό τον αγώνα, το Γιώργο, τη Φωτεινή και το Σταύρο καθώς και την ομάδα των εκπαιδευτικών και όχι μόνο, που καθημερινά δίναμε τη μάχη. Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που έζησε μαζί μου αυτό το όμορφο ταξίδι και τον πατέρα μου που με γέμισε με αισθήματα χαράς και τιμής.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 241 επισκέπτες