Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

eltaΤο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) 0341 του Δήμου Σερρών, που εδρεύει στο Διοικητήριο, γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
Tα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., ανακοίνωσαν την πρόσληψη συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (4 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιακών Λειτουργιών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Επιστολικού Ταχυδρομείου Κεντρικής Μακεδονίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. (Μονάδων Διανομής) που εδρεύουν στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Πιερίας. Συγκεκριμένα, για το νομό Σερρών προβλέπεται η σύσταση  τεσσάρων (4) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικότητας Διανομέων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Μονάδα Διανομής Σερρών – ΕΛΤΑ, Ευζώνων 29, Τ.Κ. 62100 Σέρρες, (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 55/2011) (τηλ. επικοινωνίας 23210-59970).
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία των ΕΛΤΑ Σερρών, στο ΚΕΠ 0341 του Δήμου Σερρών, στο Διοικητήριο, ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ 0341 του Δήμου Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).




Η Διευθύντρια
του ΚΕΠ0341 Δήμου Σερρών



Γαλήνη Χαμάλη

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 564 επισκέπτες