Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Πωλείται επιχείρηση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ στη στοά Καπλανιδη, με όλα τα προϊόντα του και τον εξοπλισμό του.

Η επιχείρηση κλείνει λόγω συνταξιοδότησης. Το κατάστημα λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια. Ο εξοπλισμός του καταστήματος αποτελείται, από 1,5 m δορυφορικό περιστρεφόμενο πιάτο, στην ταράτσα της οικοδομής. Από 1,2m δορυφορικό πιάτο διαφημιστικό ταμπέλας. Κυλιόμενη φωτεινή ταμπέλα με μεγάλα κόκκινα γράμματα. Μεγάλη φωτεινή ταμπέλα 5m. Κλιματιστικό μεγάλο inverter. Δύο πάγκους από 2,5m ο καθένας με πολλά ράφια ειδικά κατασκευασμένοι . Από 1 μεγάλο 3m και 2 μικρά μεταλλικά ράφια. Επίσης από πάρα πολλά επαγγελματικά συρταράκια, ειδικά για ανταλλακτικά κ.α. Εγγυημένο εισόδημα 1,5-2 χιλιάρικα το μήνα. Μέσα στην πόλη των Σερρών είναι μοναδικό στο είδος του, με σίγουρη και σταθερή πελατεία.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 6000 EURO ΤΗΛ 6987227125
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 3 ΣΤΟΑ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΣΕΡΡΕΣ
Τα m² του καταστήματος είναι 35+35 πατάρι.

Διαβάστε επίσης:

  • ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ: Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας Η γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ αναζητεί υποψηφίους για να στελεχώσει τις παρακάτω θέσεις εργασίας: Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Εργατικό Δυναμικό ...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 366 επισκέπτες