Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Η Κρι Κρι…
Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που μπορεί με περηφάνια να ανατρέξει στα 68 χρόνια ιστορίας της, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο παρόν με παρουσία σε περισσότερες από 24 χώρες και επενδύοντας συνεχώς σε ένα πολλά υποσχόμενο και συναρπαστικό μέλλον!

Οι άνθρωποί μας είναι πάνω από όλα!

Στην Κρι Κρι πιστεύουμε ότι επενδύοντας στους ανθρώπους μας, επενδύουμε στην επιτυχία της εταιρίας!

Γι' αυτό λοιπόν, κύριο μέλημά μας είναι η ύπαρξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο, όχι μόνο ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους ανθρώπους μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά παράλληλα προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για την εξέλιξη των δεξιοτήτων τους μέσα από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εργασιακές προκλήσεις, ενθαρρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Στο πλαίσιο ανάπτυξής μας ζητούμε ανειδίκευτο εργατικό προσωπικό για τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στην πόλη των Σερρών, ώστε να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες της Παραγωγής Γαλακτοκομικών, Παγωτού και Logistics.

Οι θέσεις αφορούν απόφοιτους Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, Τεχνικών Σχολών και ΙΕΚ. Προσφέρεται πλήρης απασχόληση με βάρδιες, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, με σταθερές απολαβές, συνεχής εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση.

Αποστολή βιογραφικού μέσω της ιστοσελίδας https://krikri.recruitee.com/ ή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας. Περισσότερες πληροφορίες: 2321068300.

Διαβάστε επίσης: