Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

serreslife

Στον τσιμεντένιο αυλόγυρο του δημοτικού σχολείου Ανθής προσέκρουσε με το όχημα του και σκοτώθηκε.

Το περιστατικό έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης 15/1 με αποτέλεσμα ο 75χρονοςπου οδηγούσε το όχημα να σκοτωθεί  ενώ σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών η συνομήλικη σύζυγός του, που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Το γεγονός συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 8:00 το πρωί, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που εξετράπη της πορείας του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στον τσιμεντένιο αυλόγυρο του δημοτικού σχολείου του δημοτικού διαμερίσματος Ανθής, του δήμου Σερρών.

Θαύμα χαρακτηρίστηκε από τους κατοίκους του χωριού το γεγονός πως τη συγκεκριμένη στιγμή στο σημείο δεν βρισκόταν μαθητές, καθώς μπροστά στο δημοτικό σχολείο Ανθής, που είναι πλέον ανενεργό, είναι η στάση των λεωφορείων που εξυπηρετούν τη μεταφορά των μαθητών στα γύρω σχολεία.

Η Τροχαία Σερρών διενεργεί σχετική έρευνα για τα αιτία του ατυχήματος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φέρεται ότι ο 75χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 480 επισκέπτες