Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

trentsios.jpgΔιεκδικώντας την εξωστρέφεια elvima.gif
Προσβλέ-
ποντας στην αναγέννηση του κινήματος σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο σε … τροχιά εξωστρέφειας μπαίνει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΠΑΣΟΚ. Εχοντας επίγνωση της ευθύνης που τους δίνει η μεγάλη συμμετοχή των στελεχών και φίλων του κινήματος στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής,
επικεφαλής και μέλη του κορυφαίου κομματικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ στο Ν.Σερρών φιλοδοξούν να χαράξουν νέα πορεία με στόχο τη διεισδυτικότητα των αρχών και θέσεών του στην τοπική κοινωνία και την επίλυση των προβλήματων των πολιτών.
Τα παραπάνω , ως άξονα της φιλοσοφίας του για τη διοίκηση του νέου οργάνου, αποκάλυχε χθες, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης τύπου με τη νέα του ιδιότητα ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Τρέντσιος.

''Ευελπιστούμε και πανελλαδικά και σε τοπικό επίπεδο το ΠΑΣΟΚ ν’ αλλάξει σελίδα. Υπάρχουν εκείνες οι δυναμικές που το εγγυόνται. Αυτό διεφάνη και από τις εκλογές της Κυριακής, εκλογές που ανέδειξαν έναν πολιτικό πολιτισμό, όπου δεν υπήρχαν αντίπαλοι, αλλά σύντροφοι, φίλοι -υποψήφιοι με μόνο κίνητρο: την προσφορά στο κίνημα. Πιστεύουμε ότι αυτό το βαρύ φορτίο που αναλαμβάνουμε θα συμβάλλει στην ανάταση της οργάνωσης και παράλληλα θα δημιουργήσουμε και θα ξαναγεννήσουμε την ελπίδα ότι αυτός ο χώρος, που έδωσε τόσα πολλά στην ελληνική κοινωνία, θα συνεχίσει να δίνει και στο μέλλον. Δεν εθελοτυφλούμε ξέρουμε ότι υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στο παρελθόν, ξέρουμε όμως επίσης ότι έγινε ένα πολύ σημαντικό έργο τα χρόνια που ήταν το ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας '' υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο νέος Γραμματέας.
Αναφερόμενος στη σύνθεση της νέας Ν.Ε., ο κ.Τρέντσιος υποστήριξε ότι τα ηλικιακά και ποοιοτικά χαρακτηριστικά της γεννούν ελπίδες και προσδοκίες και το ρεύμα ανανέωσης που διαφαίνεται, υπογραμμίζοντας πως στο κομματικό όργανο συμμετέχουν άτομα που έχουν ''τη θέληση, το μεγάλο ενδιαφέρον και την κατάρτιση ώστε να μπορέσουν ν’ ανταποκριθούν στι ανάγκξες τόσο του κόμματος, όσο και της κοινωνίας''. Η εσωτερική δημοκρατία του οργάνου, ο καταμερισμός ευθύνης των μελών , το άνοιγμα στην κοινωνία και οι συνεχείς επισκέψεις και επαφές των μελών με όλα τα τοπικά διαμερίσματα του νομού αποτελούν στις άμεσες προτεραιότητες. Μάλιστα , αν δεν υπάρχει κατοχωρωμένο θεσμικό παλίσιοα, ο κ.Τρέντσιος θα επιδιώξει στη διευρυμένη σύνθεση του κομματικού οργάνου την ενεργό συμμετοχή των συνυποψηφίων του διεκδικητών της θέση του Γραμματέα - κ.κ.Τσιπούρα και Τσακυρίδη- προκειμένου '' να υπάρξει σύνθεση για να πάμε μπροστά την οργάνωση και τον τόπο''. ''Τις επόμενες μέρες θα γίνει η συγκρότηση του σώματος και η κατανομή τομέων ευθύνης. Οι διαδικασίες θα περιέχουν ως πρώτο στόχο την εσωτερική δημοκρατία. Θα μπορούν όλοι να εκφράζονται ελεύθερα ατομικά και συλλογικά. Παρότι υπάρχει ύφεση και απαξίωση για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας νέοι άνθρωποι θα πάρουν στους ώμους τους αυτή τη διαδικασία. Στόχος μας , πέρα από το άνοιγμα στην οργάνωση, να πάμε σε κάθε χωριό και σε κάθε δήμο προκειμένου να καταθέσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας, να σταθούμε κάνοντας κριτική για τα λάθη μας, αλλά δίνοντας τη δυνατότητα και την ελπίδα, μέσα από το διάλογο και τη συζήτηση, να μπορούμε να αφουγκραστούμε τι τι θέλει η κοινωνία. Θα κάνουμε χωροταξικό σχεδιασμό ευθύνης, ώστε κάθε μέλος να έχει στον τομέα ευθύνης του συγκεκριμένα τοπικά διαμερίσματα προκειμένου να αποτελεί το δίαυλο επικοινωνίας της Ν.Ε. με την τοπική κοινωνία.Θα είμαστε μια ανοιχτή Ν.Ε. για όλους και θα συνομιλούμε με όλους.''
Συμβολική προς το μήνυμα της ανανέωσης που θέλει να περάσει στα σταλέχη και του φίλους του ΠΑΣΟΚ η νέα νομαρχική επιτροπή, ότι τον κ.Τράνστιο πλαισίωναν στη συνέντευση τύπου οι ''βενιαμίν'' του κομματικού οργάνου κ.κ. Χρήστος Γεωργιάδης, Καλλιόπη Βακιαδώρου ,Πασχάλης Τόσιος και Μαρία Τσακίρη.

Διαβάστε επίσης: