Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

elvima.gifheartdoctors.jpgΟι φίλοι των «Γιατρών Καρδιάς» που επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα στην Οργάνωση, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στις αποστολές της σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας (δωρεάν διάθεσή τους στους ασθενείς που ζουν σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές της φτωχής πατρίδας τους ή σε όσους τα έχουν ανάγκη σε έκτακτη περίπτωση πολέμου, πλημμυρών, σεισμών ή άλλων φυσικών καταστροφών), πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής: 1. Τα είδη των φαρμάκων που συγκεντρώνουμε αυτό τον καιρό είναι αποκλειστικά τα εξής:

• ZYPREXA των 5mg, SULFANICOL κολλύριο, TOBREX, TOBRADEX
• Αντιβιοτικά FLAGYL, SEPTRIN FORTE, BACTRIMEL
• Παυσίπονα σε χάπια ( προσοχή: ΟΧΙ ασπιρίνες ), Depon, Panadol, Brufen, Ponstan κλπ.
• Πολυβιταμίνες μασώμενες - αναβράζουσες
2. Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ελέγχεται ο χρόνος λήξης της ισχύος των φαρμάκων, ο οποίος αναγράφεται στη συσκευασία τους (επιθυμητός χρόνος λήξης: τουλάχιστον 2-3 χρόνια από την ημερομηνία αποστολής τους στην Οργάνωσή μας ).
3. Φάρμακα σε ανοιγμένη συσκευασία ή φάρμακα που έχει αρχίσει η χρήση τους από ασθενή, δεν χρησιμοποιούνται από τους «Γιατρούς Καρδιάς». Συνεπώς, σας παρακαλούμε να μη μας στέλνετε τέτοια φάρμακα.
4. Εκτός από φάρμακα δεν συγκεντρώνουμε τίποτα άλλο. Σας παρακαλούμε θερμά να μας στέλνετε μόνο τα φάρμακα που συγκεντρώνουμε.


5. Η αποστολή μπορεί να γίνει ταχυδρομικώς ή με άμεση παράδοση από τον ενδιαφερόμενο στη διεύθυνση: Γιατροί Καρδιάς, Θησέως 7-9, 10 562 ΑΘΗΝΑ.

 Τηλ.: 210 3317288, 210 3317291 
Fax.: 210 3255142
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

6. Το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, η πλήρης ταχυδρομική του διεύθυνση, το τηλέφωνο και το FAX του παρακαλούμε να αναγράφονται πλήρως και ευκρινώς στο έντυπο του ταχυδρομείου. Επίσης, παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς και εξωτερικά στο κάθε δέμα που μας στέλνετε (προσοχή: μην καλύπτετε τα στοιχεία αυτά με τις ταινίες περιτυλίγματος).

Διαβάστε επίσης: