Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

kokotovits_pansΧωρίς θετική κατάληξη τέλειωσε η σημερινή πρώτη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Πέτρου Θεοδωρίδη με τον τεχνικό της ομάδας Ντράγκαν Κοκότοβιτς για την ανανέωση της συνεργασίας τους και στην καινούργια περίοδο μετά την άνοδο της μακεδονικής ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Υπήρξαν διαφωνίες στον σχεδιασμό της καινούργιας ομάδας, που θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν ναυάγησε οριστικά η προοπτική της συνεργασίας. Αύριο θα γίνει μια καινούργια επαφή των δυο ανδρών για το ίδιο θέμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σέρβος τεχνικός αξίωσε ισχυρή μεταγραφική ενίσχυση ώστε η ομάδα των Σερρών να διαδραματίσει θετικό ρόλο στην ερχόμενη περίδο, κάτι στο οποίο και ο κ. Θεοδωρίδης συμφωνεί αν και υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις στο ύψος της προβλεπόμενης μεταγραφικής δαπάνης που πρόκειται να γίνει.

Πηγή: imerisia.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...