Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Σε έντονη προεκλογική τροχιά η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ, συνεχίζει τις δράσεις και εξορμήσεις σε όλο το Νομό Σερρών ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Πέραν των προγραμματισμένων κινήσεων από τοπικά στελέχη και υποψηφίους βουλευτές σε όλο το Νομό, θα επισκεφθούν στις 20 και 21 Ιουνίου δύο κλιμάκια κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και πρώην βουλευτών που είναι οι κ.κ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σταύρος Καλαφάτης και Βασίλης Σπανάκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Θόδωρος Καμπούρης ανακοίνωσε την επίσκεψη των δύο κλιμακίων και σημείωσε πως η ΔΕΕΠ ΝΔ και όλα τα μέλη της είναι πανέτοιμοι για τις εκλογές εδώ και πολύ καιρό, εκτιμώντας πως η νίκη της ΝΔ θα είναι μεγάλη.

Μάλιστα ήδη δημιουργήθηκαν δύο εκλογικά κέντρα σε Νιγρίτα και Σιδηρόκαστρο και αναμένεται να λειτουργήσουν ακόμη δύο και πάλι στην περιφέρεια .

Μάλιστα την Πέμπτη (01/06) το απόγευμα συζητήθηκε αναλυτικά ο προγραμματισμός δράσεων ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών στις 25 Ιουνίου στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 548 επισκέπτες