Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Το Σιδηρόκαστρο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος και πιο συγκεκριμένα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ.Μακάριο, τον Δήμο Σιντικής, τη Λαϊκή Αγορά, καθώς και τα καταστήματα της περιοχής.

Ο κ.Βέρρος στο Δημαρχείο συνάντησε τον Νικόλαο Ιντζέ Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ιάκωβο Ιακωβίδη, με τους οποίους συζήτησε για έργα που είναι σε εξέλιξη καθώς και για τη λειτουργία των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά του Σιδηροκάστρου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ντόπιους παραγωγούς, μικροπωλητές αλλά και με πολλούς πολίτες της περιοχής.

Ο κ.Βέρρος άκουσε τα αιτήματα και τις σκέψεις τους, που αφορούσαν περισσότερο οικονομικά θέματα, ενώ συζήτησε μαζί τους και για τις προσδοκίες που έχουν από την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει, από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 303 επισκέπτες