Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος διοργάνωσε εκδήλωση προκειμένου να τιμήσει τις μητέρες.

Το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου, στο Roof Garden του Philippos Xenia Hotel, το «παρών» έδωσαν γυναίκες κάθε ηλικίας, από την πόλη και την περιφέρεια του Νομού, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Υποψήφιου Βουλευτή.
Ο κ.Βέρρος απευθυνόμενος στις παριστάμενες, μίλησε για τον σημαντικό ρόλο της μητέρας, ο οποίος αναγνωρίζεται πρωτίστως από τη θρησκεία μας, στο πρόσωπο της Θεοτόκου, της μητέρας όλων μας. Αναφερόμενος στη θέση της στην κοινωνία, τόνισε πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του καθενός, αυτή που καθορίζει την πορεία της ζωής και αυτό οφείλει να το αναγνωρίζει κάθε πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, ευχήθηκε σε όλες τις μητέρες αλλά και στις νεότερες γυναίκες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, υγεία και φώτιση στο απαιτητικό τους έργο.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 217 επισκέπτες