Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του σερραϊκού λαού και μόνο, ζήτησε τη παραχώρηση κατά χρήση, άνευ ανταλλάγματος μόνο δύο εγκαταλελειμμένων κτιρίων του πρώην Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ» των Σερρών (και όχι βεβαίως όλου του στρατοπέδου) με σκοπό την δωρεάν φροντίδα παιδιών των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (χωρίς voucher).

Μετά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, πολλοί είναι αυτοί που επαίρονται και επιχαίρουν ότι, με την παρεμπόδιση του συγκεκριμένου απολύτως φιλανθρωπικού έργου, το στρατόπεδο θα παραμείνει στον σερραϊκό λαό! Ως εκ τούτου, ευλόγως τίθενται τα εξής ερωτήματα: Η Εκκλησία των Σερρών και το ποίμνιο αυτής είναι εκτός του σερραϊκού λαού; Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν εκεί είναι και αυτά εκτός του σερραϊκού λαού; Οι γονείς που θα διευκολυνθούν και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος, είναι και αυτοί εκτός του σερραϊκού λαού;

Δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε καμία διελκυστίνδα που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να γίνεται και για άλλους σκοπούς από όλους εκείνους που επιδίδονται σε εσφαλμένες ρητορικές εξάρσεις για το θέμα.

Θα ανέμενε κανείς από τους τοπικούς μας άρχοντες που τόσο λένε ότι αγαπούν την Εκκλησία μας, να είχαν την ευρυχωρία της καρδιάς να πουν ένα ευχαριστώ για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και προσφορά της Ι.Μ.Σ.Ν. και ύστερα όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το συμφέρον του σερραϊκού λαού και όχι να στοχεύουν προς λάθος κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 236 επισκέπτες