Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί οι γιατροί του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, παιδογαστρεντερολόγοι μαζί με τους παιδοαναισθησιολόγους κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία ένα μεταλλικό σκυλάκι από τον οισοφάγο ενός αγοριού 4,5 ετών από τις Σέρρες.

Το αγοράκι εμφάνισε σιελόρροια, οι γονείς του το πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς, η ακτινογραφία έδειξε ότι είχε καταπιεί και είχε σφηνώσει στον οισοφάγο του ένα μεταλλικό παιχνίδι. Αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εκεί οι παιδίατροι ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία το μεταλλικό σκυλάκι από τον οισοφάγο του παιδιού. Ο μικρός νοσηλεύεται προληπτικά και είναι καλά στην υγεία του. Το σκυλάκι προερχόταν από γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 225 επισκέπτες