Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Παλαιοκώμης του δήμου Αμφίπολης, στις Σέρρες.

Το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε σε οικόπεδο η σορός 88χρονης γυναίκας. Νωρίτερα, στο σημείο είχε ξεσπάσει φωτιά -για άγνωστο λόγο- και επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χωρίς όμως να επιχειρήσει στην κατάσβεση, καθώς οι φλόγες είχαν σβήσει. Ωστόσο, σε ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σημειώνεται πως υπήρχαν εμφανή στοιχεία που υποδείκνυαν πως στο σημείο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της ηλικιωμένης είχε έρθει σε επαφή με τις φλόγες.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα προκειμένου να πέσει “φως” στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

“Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε σε οικοπεδικό χώρο, όπου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβεσθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες σήμερα, στην Τ.Κ. Παλαιοκώμης, του δήμου Αμφίπολης Σερρών. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα”.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 615 επισκέπτες