Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Ανακοινώθηκε το 82% της σύνθεσης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για όλη την Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης, με την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων, την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τον Πρόεδρο της παράταξης, Νίκο Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Τρέντσιος ανακοίνωσε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου με αλφαβητική σειρά: Γκιούρα Βασιλική, Καλπατσινίδου Ευδοξία, Καρίπογλου Παναγιώτης, Οικονόμου Κώστας, Παπάζογλου Βαγγέλης, Σιάννη Κατερίνα, Τζελέπης Μιχάλης.

Ο κ. Γιώργος Τρέντσιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, το οποίο – όπως είπε- αντιπροσωπεύει κοινωνικά, επαγγελματικά και γεωγραφικά όλη την Π.Ε Σερρών σημειώνοντας πως το επόμενο βήμα θα είναι η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων . Κάλεσε όλους όσοι είχαν καταθέσει βιογραφικά να δώσουν τον αγώνα προς την κάλπη μαζί με τους υποψηφίους και τη Ν.Ε , τα μέλη της οποίας όπως χαρακτηριστικά είπε, ξεκινούν τον αγώνα πόρτα- πόρτα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών Τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, παρουσίασε σε εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ (...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 124 επισκέπτες