Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


του Γιώργου Κατσαρού

Η 18χρονη επικοντίστρια από την Κερκίνη Σερρών αποδέχθηκε την πρόταση από το Ιλινόις του Πέτρου Κυπριανού για πλήρη υποτροφία προκειμένου να σπουδάσει και να αγωνίζεται στο NCAA με το πανεπιστήμιο στο οποίο επικεφαλής του προγράμματος στίβου είναι ο Ελληνοκύπριος προπονητής.


H Τριανταφύλλου, όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τα χνάρια της Κατερίνα Στεφανίδη που ήταν η πρώτη διδάξασα για τις αθλήτριες του στίβου, όταν το 2008 αποδέχθηκε την υποτροφία του Στάνφορντ και πήρε τη μαγάλη απόφαση με την παρότρυνση των γονέων της για να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η πρόσκληση στη Στεφανίδη ήρθε μετά από τις μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά ηλικιακών κατηγορίων, συν ένα παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων. Και η Τριανταφύλλου ξεκινησε με ευρωπαϊκό τίτλο και βρίσκεται στο κατόπι του ρεκόρ των νεανίδων (4.37μ) της Στεφανίδη. Την πορεία της παακολουθούσε ο Κυπριανού ο οποίος και αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του Ιλινόις με μια καλή επικοντίστρια για το πρωτάθλημα του NCAA.

Πηγή:sportsfeed.gr

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 278 επισκέπτες