Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

του Γιώργου Κατσαρού

Η 18χρονη επικοντίστρια από την Κερκίνη Σερρών αποδέχθηκε την πρόταση από το Ιλινόις του Πέτρου Κυπριανού για πλήρη υποτροφία προκειμένου να σπουδάσει και να αγωνίζεται στο NCAA με το πανεπιστήμιο στο οποίο επικεφαλής του προγράμματος στίβου είναι ο Ελληνοκύπριος προπονητής.


H Τριανταφύλλου, όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τα χνάρια της Κατερίνα Στεφανίδη που ήταν η πρώτη διδάξασα για τις αθλήτριες του στίβου, όταν το 2008 αποδέχθηκε την υποτροφία του Στάνφορντ και πήρε τη μαγάλη απόφαση με την παρότρυνση των γονέων της για να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η πρόσκληση στη Στεφανίδη ήρθε μετά από τις μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά ηλικιακών κατηγορίων, συν ένα παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων. Και η Τριανταφύλλου ξεκινησε με ευρωπαϊκό τίτλο και βρίσκεται στο κατόπι του ρεκόρ των νεανίδων (4.37μ) της Στεφανίδη. Την πορεία της παακολουθούσε ο Κυπριανού ο οποίος και αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του Ιλινόις με μια καλή επικοντίστρια για το πρωτάθλημα του NCAA.

Πηγή:sportsfeed.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 264 επισκέπτες