Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


του Γιώργου Κατσαρού

Η 18χρονη επικοντίστρια από την Κερκίνη Σερρών αποδέχθηκε την πρόταση από το Ιλινόις του Πέτρου Κυπριανού για πλήρη υποτροφία προκειμένου να σπουδάσει και να αγωνίζεται στο NCAA με το πανεπιστήμιο στο οποίο επικεφαλής του προγράμματος στίβου είναι ο Ελληνοκύπριος προπονητής.


H Τριανταφύλλου, όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τα χνάρια της Κατερίνα Στεφανίδη που ήταν η πρώτη διδάξασα για τις αθλήτριες του στίβου, όταν το 2008 αποδέχθηκε την υποτροφία του Στάνφορντ και πήρε τη μαγάλη απόφαση με την παρότρυνση των γονέων της για να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η πρόσκληση στη Στεφανίδη ήρθε μετά από τις μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά ηλικιακών κατηγορίων, συν ένα παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων. Και η Τριανταφύλλου ξεκινησε με ευρωπαϊκό τίτλο και βρίσκεται στο κατόπι του ρεκόρ των νεανίδων (4.37μ) της Στεφανίδη. Την πορεία της παακολουθούσε ο Κυπριανού ο οποίος και αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του Ιλινόις με μια καλή επικοντίστρια για το πρωτάθλημα του NCAA.

Πηγή:sportsfeed.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 613 επισκέπτες