Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στις Σέρρες «χτυπά» από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου η «καρδιά» του Ευρωπαϊκού τένις.

Στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, περισσότεροι από 110 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας κάτω των 14 ετών, από 13 χώρες του κόσμου παίρνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τένις SERRES CUP 2022 JUNIORS U14.

Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών (Σ.Α.Σ), την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, τον Δήμο Σερρών και τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α).

«Φιλοξενούμε τους αγώνες για δεύτερη συνεχή χρονιά. Φέτος η διοργάνωση είναι αναβαθμισμένη καθώς το κυρίως ταμπλό είναι 64αρι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Συλλόγος Αντισφαίρισης Σερρών Άρης Γραμματόπουλος που έκανε κάλεσμα στους Σερραίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 302 επισκέπτες