Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου αναμένεται στην περιοχή της Σιντικής ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη κατόπιν πρόσκλησης του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Μακαρίου.

Ο Παναγιώτατος αναμένεται στις 6.30 το απόγευμα στο Βαμβακόφυτο, όπου θα ξεναγηθεί στο Πολυδύναμο Πνευματικό Κέντρο που δημιουργήθηκε στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακαρίου και αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ι.Μ. Ακριτοχωρίου, όπου θα διανυκτερεύσει.

Την επομένη θα κάνει τα θυρανοίξια του μικρού ιερού Ναού Μαρίας Φιλιππισίας και θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ του Μητροπολίτη Σασίμων κυρός Γενναδίου, ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου που εκοιμήθη αρχές Ιουνίου του 2022 και η ταφή του έγινε στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του είναι η Κομοτηνή.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες