Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο της πόλης των Σερρών.

Κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν άνδρα, κινούνταν από τον Λευκώνα για Σέρρες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντοκολώνα ηλεκτροφωτισμού έξω από το Εθνικό στάδιο της πόλης, με αποτέλεσμα η κολώνα να «προσγειωθεί» στο οδόστρωμα. Οδηγός και συνοδηγός του οχήματος βγήκαν σώοι και αβλαβείς από αυτό.

Στο σημείο αμέσως έφτασε από την πρώτη στιγμή η Τροχαία Σερρών, προκειμένου οι αστυνομικοί να διενεργήσουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και να προχωρήσουν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών προχώρησαν την πλύση του οδοστρώματος, ενώ τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ απομόνωσε την ηλεκτροδότηση της κολώνας για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: