Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Στον σύνδεσμο της Λίβερπουλ στις Σέρρες θα βρεθεί ο Σερραίος Κώστας Τσιμίκας την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 το απόγευμα, προκειμένου να μοιράσει αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους και να φωτογραφηθεί με τους Σερραίους φιλάθλους της Λίβερπουλ.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής - το κορυφαίο όνομα αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει κερδίσει την καρδιά των φιλάθλων της Λίβερπουλ, θα βρεθεί την Παρασκευή στον σύνδεσμο της Λίβερπουλ στις Σέρρες απ’ τις 20:00 το απόγευμα και όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να αποκτήσουν και ένα αυτόγραφο από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Παράλληλα θα κληρωθεί και μια επίσημη φανέλα της Λίβερπουλ με το νούμερο 21 υπογεγραμμένη από τον Κώστα Τσιμίκα!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στον σύνδεσμο της Λίβερπουλ στις Σέρρες επί της οδού Δυτικής Θράκης 22.

Διαβάστε επίσης: