Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Με πλατιά χαμόγελα από τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έκλεισαν οι εσωκομματικές κάλπες στην Π.Ε. Σερρών.

Εντυπωσιακή για τα τοπικά δεδομένα ήταν τόσο η προσέλευση του κόσμου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όσο και η ροή εγγραφής νέων μελών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Σερρών, στο εκλογικό κέντρο της πόλης των Σερρών ψηφοφόροι περίμεναν πριν από τις 8 το πρωί ν’ ανοίξουν οι πόρτες του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» προκειμένου να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, ενώ συμμετοχή υπήρχε μέχρι και πριν από το κλείσιμο της κάλπης, στις 9 το βράδυ, δηλαδή, ακόμη και πριν από την λήξη της παράτασης που δόθηκε, πανελλαδικά, από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Στο εκλογικό κέντρο της πόλης των Σερρών ψήφισαν 385 άτομα, το σύνολο των οποίων έδωσε καθολική στήριξη στην υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος. Κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν μόνο τρία λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτια.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 329 επισκέπτες