Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Με ποσοστό που αγγίζει το 90% οι Σερραίοι επέλεξαν την ονομασία ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την παράταξή τους.

Η αυξημένη προσέλευση του κόσμου, σε συνδυασμό με την παράταση μίας ώρας που δόθηκε στην ψηφοφορία, καθυστέρησε την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, στις κάλπες προσήλθαν περισσότερα από 2000 άτομα, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικό από τα τοπικά στελέχη.

Πρώτος σε ψήφους για την Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών εκλέγεται ο απερχόμενος Γραμματέας του κομματικού οργάνου Γιώργος Τρέντσιος, ενώ υψηλό αριθμό ψήφων συγκέντρωσαν με αλφαβητική σειρά οι: Βαγγέλης Κουλτσιάκης, Νατάσα Μακρή, Ελένη Μιχτσόγλου και Γιώργος Στύλλας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών Τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, παρουσίασε σε εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ (...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 392 επισκέπτες