Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογικές διαδικασίες στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενόψει του Συνεδρίου του Κινήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου στο Στάδιο Τάε Κβο Ντο στην Αθήνα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο μέχρι πρότινος Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Τρέντσιος είπε οτι την Κυριακή 8 Μαϊου κορυφώνονται οι διαδικασίες της Αυτοοργάνωσης, με τις ψηφοφορίες για την εκλογή των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργάνων του Κινήματος, όπως και των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την Π.Ε Σερρών στο συνέδριο. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επίσης και το εσωκομματικό δημοψήφισμα για την ονομασία του Κινήματος.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών εκλέγονται τελικά 60 σύνεδροι, θα στηθούν κάλπες σε όλη την Π.Ε Σερρών και η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Σε αυτή μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν καταβάλλοντας 1 ευρώ, αρκεί να μην είναι μέλη άλλου κόμματος.
Ο κ. Τρέντσιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός -όπως είπε -ότι νέοι άνθρωποι έρχονται και συμμετέχουν στο Kίνημα, εικόνα που συνάδει απόλυτα με το πνεύμα και παλμό αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Παράλληλα ερωτώμενος για το ποσοστά συμμετοχής που θα φέρουν χαμόγελα ικανοποίησης, είπε πως αυτό θα ισχύει εάν αγγίξει η συμμετοχή στο 50% του αριθμού συμμετοχής για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών Τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, παρουσίασε σε εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ (...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 467 επισκέπτες