Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά σε εστιατόριο-ιχθυοπωλείο στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα από την Π.Υ. Σερρών.

«Από ότι φαίνεται η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του καταστήματος, επεκτάθηκε στο μεσοπάτωμα αλλά περιορίστηκε έγκαιρα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Πάνω από το κατάστημα υπήρχε διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε το κατάστημα ως αποθηκευτικό χώρο αλλά εκεί δεν επεκτάθηκε η πυρκαγιά. Έγινε διάσωση ενός άνδρα από το μεσοπάτωμα του εστιατορίου με κλίμακα ο οποίος δεν μπορούσε να φύγει λόγω του πυκνού καπνού. Ο άνδρας δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας. Έχει προκληθεί ζημιά στην κουζίνα και στο ασανσέρ, που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Υπήρχε κίνδυνος επέκτασης σε διπλανά διαμερίσματα η άμεση κινητοποίηση όμως το απέτρεψε. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πολύ γρήγορα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Αντιπύραρχος Ανδρέας Θεοδωρίδης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 364 επισκέπτες